<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=326547561339198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Zaki Vithen - sep 12, 2019

Har krillolja biverkningar?

Krillolja är ett snabbt växande alternativ för fiskolja. Men hur säkert är Krillolja? Läs mer.

Krillolja innehåller en bättre form av omega-3-fettsyror än de som du får från fiskolja. Kroppen upptar dessa omega-3 fettsyror upp till 5 gånger bättre jämfört med omega-3 från fiskolja. Men finns det några biverkningar med krillolja?

 

Ger krillolja biverkningar?

Låt oss titta närmare på vad vår krillolja AntarcticRed Krillolja består av.

 

Fosfolipider

Det som gör krilloljan unik är att dess innehåll av omega-3-fettsyror som kommer i form av fosfolipider som dina cellmembran består av.

Fiskolja fås däremot med den mindre potenta och instabila formen av omega-3-fettsyror som är kända som triglycerider. Dessa måste din kropp måste först omvandla till fosfolipider innan de kan skickas in i kroppens celler.

Omvandlingen av triglycerider till fosfolipider i levern innebär att du faktiskt upptar endast 5:1 av de viktiga omega-3-fettsyrorna.

Ingen av de två typerna av omega-3 fettsyror har biverkningar. Tvärtom är de livsnödvändiga för att upprätthålla en sund hälsa.

 

Astaxanthin

Astaxantin är en av naturens mest potenta antioxidanter. Astaxantin är 6000 gånger mer potent än vitamin C och mer än 550 gånger potentare än vitamin E. Astaxantin finns naturligt i bland annat vildfångad lax och räkor. Vår AntarcticRed Krillolja har en naturligt hög halt av astaxantin.

Astaxantin ger inga biverkningar vid daglig rekommenderad dos. Astaxantin kan vara aningen blodförtunnande och du bör tala med din läkare om du tar blodförtunnande medicin.

Vi har haft några kunder som skulle ta en mindre dos på grund av detta eller upphöra med blodförtunnande medel. Det bör understrykas att detta endast får ske i samråd med egen läkare.

Astaxantin är en av naturens mest potenta antioxidanter

 

Kolin

AntarcticRed Krillolja innehåller hela dagsbehovet av Kolin och är bra är för både matsmältningen och levern. Kolin ger inga biverkningar vid daglig rekommenderad dos.

Läs mer om kolin

 

Slutsats – Ger krillolja några biverkningar

Är du allergisk mot skaldjur bör du först tala med din läkare innan du köper krillolja. Om du inte är allergisk mot skaldjur, finns det inga biverkningar med krillolja. Dessutom får man fler fördelar av krillolja jämfört med andra omega-3-källor.

Krillolja är också det bästa alternativet om du letar efter en 100% hållbar omega-3-källa.

Köp Krillolja nu

 

köp-antarcticred-krillolja-mest-innehåll-i-sverige

Köp AntarcticRed krillolja

- Mest innehåll i Sverige

Med AntarcticRed Omega-3 Krillolja är alltid säker på att få ett omega-3-tillskott av högsta kvalitet. Med högsta kvalitet menar vi följande:

✓ Till förmån för ditt hjärta, hjärna, syn och lever (2 kapslar dagligen)
✓ 5 gånger bättre upptag än fiskolja
✓ Mindre kapslar gör det lättare att svälja dem
✓ Inga sura uppstötningar med fisksmak
✓ 100% hållbart och fångat med Eco-Harvesting
✓ Högsta halten av alla värden jämfört med andra krilloljor
✓ Högsta halten av kolin och astaxantin jämfört med andra krilloljor

Köp Krillolja nu

 

 

Relaterade artiklar:

Läs mer om omega-3, vitaminer och mineraler och vad de betyder för din hälsa.

Omega-3
Omega-3 från krillolja

 

Föregående artikel
Vad är fosfolipider?

Skriven av Zaki Vithen

Jag ansvarar för marknadsföring på vipra | naturliga val med ett stort intresse för hur vi uppnår bättre hälsa genom vår diet. Har du några förslag eller frågor? Då är du väldigt välkommen att skriva till mig.