<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=326547561339198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Zaki Vithen - sep 12, 2019

Vad är krillolja?

Krillolja är den renaste och mest potenta källan till omega-3 som finns i handeln.

Krillolja kommer från krill och det är små kräftdjur som påminner om räkor. Krill livnär sig på plankton och återfinns längst ned i näringskedjan. Därför finns det ingen ackumulering av miljögifter och tungmetaller som man annars ser hos större rovfiskar.

Vår krillolja kommer från de renaste haven runt Antarktis och från en 100% hållbar källa. AntarcticRed Krillolja ger dig 5 ggr bättre upptag jämfört med vanlig fiskolja och många fler hälsofördelar.

 

Vad är krillolja?

Krillolja kommer från de kalla och rena farvattnen runt Antarktis. Krill är små kräftdjur som påminner om räkor och kallas för marina invertebrater (ryggradslösa djur) eller lysräkor.

Anledningen till att krill kan leva i det iskalla vattnet, omgivna av isflak, är deras förmåga att göra sig själv mjuka och flytande även vid de lägsta temperaturerna.

Krills cellmembran innehåller höga halter av de omättade omega-3 fettsyrorna DHA och EPA och detta gör att de kan överleva i de antarktiska förhållandena.

Vad är krillolja

Krill återfinns längst ned i näringskedjan och livnär sig på mikroskopiska alger som också är en rik källa av omega-3 fettsyror. Krill lever på stora havsdjup och rör sig i enorma svärmar genom de antarktiska farvattnen.

Krill lever i enorma stim som beräknas att ha en total biomassan på mer än 500 miljoner ton. Det är mer än den totala biomassan för alla människor på jorden.

Krill har förutom en mycket hög halt av omega-3 fettsyrorna DHA och EPA även en naturligt hög halt av kolin och astaxanthin. Kolin återfinns i familjen B-vitaminer och astaxanthin är en av de mest potenta naturliga antioxidanterna.

En antioxidant som ger vår AntarcticRed Krillolja en lång hållbarhetstid på över två år eftersom innehållet av antioxidanter skyddar oljan mot oxidation (härskning).

Ett helt naturligt skydd för vår AntarcticRed Omega-3 Krillolja utan konstgjorda konserveringsmedel - endast 100% naturligt.

Köp Krillolja nu

 

Bättre upptag av de livsnödvändiga Omega-3-fettsyrorna

AntarcticRed Omega-3 Krillolja är din mest potenta och naturliga källa till omega-3.

Med ett av de högsta värdena för innehållet av de viktiga och essentiella omega-3 fettsyrorna EPA och DHA i form av fosfolipider.

Läs mer om fosfolipider

AntarcticRed Krillolja bidrar därmed till:

  • En normal hjärtfunktion
  • En normal hjärnfunktion
  • En normal syn
  • En normal leverfunktion

 

Naturligt innehåll av astaxanthin och kolin

AntarcticRed Krillolja innehåller även naturens mest kraftfulla antioxidant astaxanthin som bland annat hjälper till att hålla krilloljan färsk i upp till två år samt kolin som bidrar till:

  • En normal lipidmetabolism
  • En normal leverfunktion

Visste du att AntarcticRed Omega-3 Krillolja upptas 5x bättre av kroppen än fiskolja?

Köp Krillolja nu

 

Fler fördelar med AntarcticRed Omega-3 Krillolja

Köp krillolja och få ännu fler och bättre hälsofördelar jämfört med fiskolja eller växtbaserad omega-3. Krillolja är din mest potenta källa till omega-3.

 

Bättre upptagningsförmåga

KrilloljaFiskolja finns i formen av omega-3-fettsyror med namnet triglycerider som först måste omvandlas i levern. Omvandlingen sker i levern och med förhållandet 5:1. Med andra ord upptas inte 80% av fiskoljan.

Krilloljans omega-3-fettsyror finns i en unik form av fosfolipider. De är likadana som fettsyrorna som kroppens celler naturligt använder sig av och tas upp i magen med förhållandet 1:1.

 

En bättre omega-3-källa

KrilloljaAntarcticRed Omega-3 Krillolja innehåller de högsta värdena av de viktiga omega-3-fettsyrorna DHA och EPA jämfört med andra krilloljor.

Jämför man krilloljan med det faktiska upptaget som fås med fiskolja, är AntarcticRed Omega-3 Krillolja betydligt mer potent.

 

Skyddad av antioxidanter

KrilloljaAntarcticRed Omega-3 Krillolja har ett naturligt innehåll av astaxanthin (en naturlig antioxidant). Den håller inte bara produkten stabil utan ger även produkten en längre hållbarhet.

I själva verket håller vår krillolja minst två år vid rumstemperatur. Förvara den inte i kylskåp.

 

Fri från föroreningar

KrilloljaKrill bor i världens renaste hav runt Antarktis. De lever naturligt i botten av näringskedjan och livnär sig på plankton.

Detta innebär att det inte finns någon ansamling av tungmetaller och andra föroreningar som till exempel rovfiskar får genom att äta andra fiskar.

 

Lättare att svälja

KrilloljaVåra kapslar är ungefär 50% mindre än kapslarna med fiskolja. Detta innebär däremot inte på något sätt att du får mindre av de viktiga omega-3-fettsyrorna. Tvärtom!

Vår AntarcticRed Omega-3 Krillolja är faktiskt mer potent samtidigt som det är lättare att svälja den.

 

Inga fisksmakande uppstötningar

KrilloljaDe flesta som tar fiskolja upplever sura uppstötningar med fisksmak.

Eftersom AntarcticRed Omega-3 Krillolja blandas och upptas snabbt i magen, slipper man helt detta problem med vår krillolja.

Köp Krillolja nu

 

Du får fler fördelar med AntarcticRed Omega-3 Krillolja

 

5

gånger mer potent än fiskolja

20

gånger mer potent än växtbaserad omega-3

100%

hållbar omega-3-källa

100%

utan mikroplaster, tungmetaller & andra farliga ämnen

fler fördelar med Krillolja

Se diagrammet ovan som visar hur mycket din kropp kan ta upp av de olika formerna av omega-3-fettsyror.

 

Omega-3-fettsyrorna i AntarcticRed Omega-3 Krillolja består av fosfolipider i en helt unik form som bara fås från krill.

Det som gör fosfolipiderna så unika är att fosfolipider är den typ av fettsyror som kroppens celler behöver använda naturligt.

Detta innebär att de viktiga omega-3 fettsyrorna kan användas direkt i kroppens celler där de behövs. Krillolja innehåller också det viktigt ämnet kolin som återfinns i vitamin B-familjen.

Den vanliga formen av fiskoljefettsyror består i sin tur av triglycerider som kroppens celler inte kan ta upp direkt. Detta betyder att de viktiga omega-3-fettsyrorna från fiskolja i första omgången ska omvandlas från triglycerider till fosfolipider i levern.

En process där cirka 80% av de viktiga omega-3-fettsyrorna går förlorade och endast 20% når ut till kroppens celler.

 

Krill är din 100% hållbara omega-3 källa

AntarcticRed  Krillolja är ett kosttillskott för dig som vill ta en aktiv del i att skydda våra världshav, djurlivet och miljön.

Köp Krillolja nu

 

 

Relaterade artiklar:

Läs mer om omega-3, vitaminer och mineraler och vad de betyder för din hälsa.

Omega-3
Omega-3 från krillolja

 

Skriven av Zaki Vithen

Jag ansvarar för marknadsföring på vipra | naturliga val med ett stort intresse för hur vi uppnår bättre hälsa genom vår diet. Har du några förslag eller frågor? Då är du väldigt välkommen att skriva till mig.